sâmbătă, 23 februarie 2013

Am deschis magazinul!

Astazi am deschis usile magazinului nostru virtual... :-)  Posetuta Florina si Aranjamentul imbujorat au fost produsele alese de primul client. Tu ce produse ai pe lista? Daca ai lista de cumparaturi gata facuta, te asteptam!

Trebuie sa mentionez un detaliu important: in magazinul nostru gasesti produse vandute la bucata, dar avem si multe produse la gramaj (wooly, sisal) sau la bucata de o anumita lungime (sarma decorativa, spre exemplu). In cosul de cumparaturi poti alege doar numarul de produse dorite. Dar in descrierea fiecarui produs, poti vedea in ce cantitati (sau lungimi) se vinde produsul.



Spre exemplu, daca produsul se vinde in cantitati de cate 10 grame si ai vrea sa cumperi 30 de grame, alegi in cosul de cumperi pentru 3 bucati, pentru a primi de 3 ori cate 10 gr. Si daca vrei 2 metri de sarma si aceasta se vinde in cantitati de cate 0,5 m, comanzi 4 bucati de sarma ( 4 x 0,5. = 2 m). Iti vom trimite o singura bucata de sarma cu lungimea totala de 2 m, ca sa o poti folosi cat mai eficient.

Ne-am dat silinta sa punem toate detaliile la punct, dar daca, in ciuda pregatirilor si entuziasmului nostru, se vor ivi probleme de orice tip, te rugam sa ne anunti. Sugestiile, intrebarile si feed-back-ul tau sunt intotdeauna bine venite! Bine-inteles ca vrem sa auzim daca esti multumit(a) de produsele si serviciile noastre, ;-)) dar daca nu merge totul asa cum te asteptai, nu ezita sa ne spui.

Aproape uitam, am adaugat si a 3-a modalitate de plata: plata in ramburs, pe langa PayPal si transferul bancar. FAN Courier iti va livra comenzile la domiciliu.

Salutari creative!

Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu