duminică, 31 martie 2013

O combinatie interesanta: flori si pantofi

Tot cautand buchete de mireasa pe internet am dat peste altceva... O poza cu o pereche de pantofi de mireasa la care li s-a aplicat un mic aranjament floral. Avand in vedere ca pantofii sunt slabiciunea mea, am cautat sa vad daca mai gasesc combinatia asta interesanta de pantofi cu flori. Nu pot sa spun ca imi place tot ce am gasit, dar pantofii lui Michel Tcherevkoff i-as cumpara imediat, daca ar exista in varianta purtabila... Prima poza cu pantofi de mireasa:

Fotograf: Iris Planting pentru studio 5982, Bloom's                                                            

joi, 21 martie 2013

Aranjamentele primului client

Am primit pozele cu aranjamentele facute de primul nostru client :-))) Multumim pentru poze!




 Salutari creative!
Alina

joi, 14 martie 2013

Cum iti faci singura buchetul de mireasa?


A trecut 8 Martie, se apropie Pastele. As putea posta niste poze cu aranjamente de Paste… dar pentru postarea de astazi m-am gandit la altceva. Daca esti o viitoare miresica in cautare de inspiratie pentru buchetul de mireasa si te intrebi daca e posibil sa ti-l faci singura… Iti putem confirma ca este posibil, dovada am filmat-o. Acesta este al doilea buchet de mireasa facut de Mari.
Ti-am aratat deja cum poti realiza o cocarda. In filmul urmator iti vom arata cum poti face un buchet de mireasa rotund pe microfon Oasis. Care sunt avantajele folosirii unui microfon? Buchetul poate fi facut cu 2 zile inainte de nunta, florile absorb apa necesara din buretele floral.

duminică, 10 martie 2013

Poze cu aranjamente de primavara pe Facebook

Astazi am adaugat pe Facebook poze facute in Intratuin (magazinul plin de flori preferat al lui Mari). Daca vrei sa vezi ce fel de aranjamente de primavara au olandezii pe masa de salon sau pe masa din gradina... iti postez si aici doua exemple. Ghivecele in forma de barcuta sunt preferatele mele :-)

Daca dai clic pe una din cele 2 poze, poti vedea albumul de pe pagina de Facebook a magazinului nostru.



Salutari creative!
Alina

sâmbătă, 9 martie 2013

8 Martie

In Olanda nu se sarbatoreste Ziua Femeii, dar ieri am primit si eu un buchet de flori! :-)))



Si astazi am daruit si eu putina primavara...



Sper ca ai avut un 8 Martie frumos! Daca ai nevoie de inspiratie pentru aranjamente de primavara, iti recomand pagina de Facebook a magazinului...

Salutari creative!
Alina

joi, 7 martie 2013

Un 8 Martie deosebit!

Intr-o zi cu soare in care miroase a sarbatoare, va trimitem un mesaj primavaratec cu aroma de Martisoare!

O zi frumoasa!

CreaMari


vineri, 1 martie 2013

Un martisor nu va pot oferi, dar lalele da...

Sper ca astazi v-ati imbogatit colectia de Martisoare, eu m-am gandit sa va ofer niste lalele... Pozele sunt facute acum mai multi ani in Keukenhof, expozitia de flori de primavara  care anul acesta este deschisa intre 21 martie si 20 mei.