duminică, 28 aprilie 2013

Filme cu aranjamente florale simple pentru hobisti

Fiindca saptamana viitoare o sa ai cateva zile libere, m-am gandit sa iti dau ceva de lucru ;-)))... Daca vrei sa-ti faci un aranjament de Paste, poate gasesti ceva sa-ti placa pe site-ul urmator:

http://www.wezooz.be/kanaal/vrije-tijd/bloemschikken

Aici gasesti o sumedenie de filmulete cu aranjamente florale pe care Gudrun Cottenier ti le pune la dispozitie. Gudrun este posesoarea celei mai mari scoli de design floral din Belgia. In aranjmentele ei foloseste des crengi si ramuri, materiale naturale si flori din gradina proprie. Pentru hobistii incepatori a facut o serie de filme scurte in care demonstreaza realizarea aranjamentelor florale tematice: de primavara, Paste, Craciun, etc... Daca ai vazut toate filmele de pe prima pagina, in josul acestei pagini gasesti sagetile de navigare pentru a vedea si restul filmelor (in total 5 pagini).

vineri, 26 aprilie 2013

Gradinile suspendate realizate din kokedama- un trend pentru iubitorii de flori care isi doresc ceva deosebit

N-ai mai auzit pana acum de kokedama??? 

Nici eu, pana astazi ;-)))  Multumiri socrei mele care a descoperit din intamplare trendul acesta de origine japoneza. (Bedankt hiervoor!)




duminică, 14 aprilie 2013

Aranjamente florale inspirate de calatorii, vacante si tarile lumii

Indonezia, America, Mexic sunt cateva dintre tarile care i-au inspirat pe elevii liceului AOC Terra din Meppel la crearea aranjamentelor florale facute pentru examenul practic.

Pe pagina de Facebook gasesti si restul pozelor, si avand in vedere ca aranjamentele sunt facute de tineri cu varste cuprinse intre 17 si 21 de ani, jos palaria! :-)

Salutari creative!

Alina


 


 
 
 

joi, 11 aprilie 2013

Palarii florale la Fleuramour- eveniment floral anual din Belgia

Nu numai pantofii se pot impodobi cu flori, in timpul evenimentului floral Fleuramour din Alden Biesen, palariile florale sunt in centrul atentiei. Majoritatea vizitatorilor acestui eveniment poarta in Ziua Palariilor o palarie cu sau din flori. Castigatoarea de anul trecut este palaria din crengute rosii:

 

marți, 9 aprilie 2013

Flori deosebite, buchete extraordinare, pe scurt... inspiratie!

Daca vrei sa vezi flori si buchete deosebite, viziteaza blogul unei iubitoare de flori din Hong Kong care intre 2008 si 2012 a calatorit prin toata lumea din dorinta de a invata cat mai multe despre flori:

http://myfleurjourney.blogspot.nl

Enjoy!

Salutari creative!

Alina