miercuri, 16 ianuarie 2013

Utilizarea corecta a buretelui floral Oasis

O singura caramida
1.   Aplicati metoda de “absorbtie a apei prin plutire” . Umpleti un recipient cu apa de la robinet si adaugati hrana de flori in apa. Dimensiunea recipientului trebuie sa fie de asa natura incat sa ramana loc intre burete si marginile recipientului. Asezati o caramida de burete Oasis (sau o portiune dintr-o caramida) pe suprafata apei.

2.   Ideal este ca nivelul apei sa fie dublu fata de inaltimea unei caramizi. Lasati buretele sa absoarba apa pana la saturatie.

3.   Buretele se scoate din apa dupa ce a inceput sa pluteasca sub nivelul apei sau dupa ce s-a scufundat pe fundul recipientului.

Mai multe caramizi (simultan)
1.   Aplicati metoda de “absorbtie a apei prin plutire” . Umpleti un recipient cu apa de la robinet si adaugati hrana de flori in apa. Dimensiunea recipientului trebuie sa fie de asa natura incat sa ramana loc atat intre bureti cat si intre bureti si marginile recipientului. Asezati cateva caramizi de burete Oasis pe suprafata apei si lasati cativa centimetri distanta intre ele.

2.  Ideal este ca nivelul apei sa fie dublu fata de inaltimea unei caramizi. Lasati buretii sa absoarba apa pana la saturatie.

3.   Asteptati pana toti buretii s-au scufundat sau plutesc sub suprafata apei. In cazul in care se scoate un burete din apa si ceilalti nu au absorbit suficienta apa,  exista riscul formarii bulelor de aer in interiorul caramizii.
Pentru a vedea filmul, da clic aici:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu