miercuri, 27 februarie 2013

Pfff, revin iar despre modalitatile de plata

Ieri am primit niste stiri alarmante de la primul client care a incercat sa plateasca produsele prin virament bancar. Costurile totale ale bancii cu pricina pentru un transfer bancar in EUR erau de EUR 18,-, pe langa costul produselor!!!!!!



Credeam ca exista o legislatie europeana care inlesneste plata online... Se pare ca nu. Pacat, eu am alte experiente cu plata online. Acesta a fost si motivul pentru care am oferit aceasta varianta pentru magazinul nostru. Am crezut ca o sa fie cea mai ieftina metoda de plata pentru cumparator.

Daca s-au mai interesat si altii si ne poti impartasi experiente asemanatoare, o sa elimin aceasta metoda de plata. Sau poate cunosti alte metode de transfer bancar cu costuri mai reduse? In cazul asta vrem sa aflam si noi...

Salutari creative!

Alina

sâmbătă, 23 februarie 2013

Am deschis magazinul!

Astazi am deschis usile magazinului nostru virtual... :-)  Posetuta Florina si Aranjamentul imbujorat au fost produsele alese de primul client. Tu ce produse ai pe lista? Daca ai lista de cumparaturi gata facuta, te asteptam!

Trebuie sa mentionez un detaliu important: in magazinul nostru gasesti produse vandute la bucata, dar avem si multe produse la gramaj (wooly, sisal) sau la bucata de o anumita lungime (sarma decorativa, spre exemplu). In cosul de cumparaturi poti alege doar numarul de produse dorite. Dar in descrierea fiecarui produs, poti vedea in ce cantitati (sau lungimi) se vinde produsul.

miercuri, 20 februarie 2013

Cum se insarmeaza florile si frunzele?

Rafturile magazinului nostru sunt aproape pline ;-)... saptamana aceasta ii vom deschide usile. Dar pana atunci, un film pe care ti l-am promis de ceva vreme.

In filmul urmator poti vedea (chiar daca filmarea nu este de buna calitate), cum se insarmeaza frunzele si florile. Daca imi scuzi greselile gramaticale (de 11 ani vorbesc romaneste numai o data pe saptamana) si te poti concentra numai pe continut, e bine.
Cred ca este important sa mentionez ca Mari a folosit aici sarma si banda adeziva pentru prima data, pe parcurs o sa ne mai perfectionam.
Trei corectii:
1. Florile nu se taie cu foarfecul, deoarece acesta le zdrobeste tulpina. Obiceiurile vechi se dezvata greu...
2. Banda adeziva nu trebuie taiata cu foarfecul, se rupe foarte usor, dar pana ne-am obisnuit cu ea...
3. Sarmele folosite sunt de 0,4 mm si de 0,6 mm... in ciuda celor spuse de mine in film.

http://www.youtube.com/watch?v=s2W5M4glVoc&feature=youtu.be

Daca ai intrebari, posteaza-le aici.

Salutari creative!

Alina

duminică, 17 februarie 2013

Magazinul este online... dar mai ai putintica rabdare!

Inca mai avem ceva detalii de pus la punct, dar fiindca avem produse frumoase de Martisor si vrem sa iti dam ocazia sa le vezi la timp, am activat site-ul nostru. Inca nu putem primi comenzi, dar poti sa te delectezi cu produsele noastre pe: www.creamari.com

Cand vom inaugura magazinul si comenzile vor fi posibile, o sa te informam.

Iti uram succes la realizarea listei de cumparaturi! ;-)))

CreaMari

joi, 14 februarie 2013

Cum imi deschid un cont PayPal?

Ti-am promis informatii detaliate despre modalitatile de plata in magazinul nostru si despre PayPal. Mai detaliate de atat nu stiu daca se poate... Inainte de a citi informatiile de mai jos, cateva explicatii.

Deoarece formularul de creare al unui cont PayPal romanesc este in Engleza, ti-am facut o traducere informativa proprie a textelor pentru a te ajuta. Aceasta traducere nu este deci oficiala si nu poate fi folosita decat cu titlu informativ. Informatiile originale din engleza sunt cele la care poti apela in cazul in care ai nelamuriri. Nu imi asum responsabilitatea pentru eventualele probleme intre tine si Paypal cauzate de folosirea traducerii mele.

Fiindca textul este destul de lung, iti fac rezumatul costurilor aferente unei comenzi platita prin PayPal:
1. Taxa de schimb valutar (prin PayPal, prin Mastercard sau prin Visa)
2. Taxa fixa de EUR 0,35
3. Taxa de 3,4% din valoarea totala a comenzii.

Modalitatile de plata ale magazinului online

Astazi informatii de alta natura... Dupa ce ne-am gandit mult si am luat in consideratie toate variantele de plata, cu avantajele, dezavantajele, posibilitatile si imposibilitatile lor, astazi am stabilit modalitatile de plata pentru magazinul online.

Plata in magazinul CreaMari se va face in euro (EUR). Aceasta alegere am facut-o in special datorita faptului ca moneda in care cumparam produsele este euro si datorita faptului ca EUR este moneda cea mai stabila, daca o comparam cu leul.

Cele doua modalitati de plata (deocamdata) sunt PayPal si plata prin transfer bancar in contul firmei noastre, care este in euro. Plata in RON nu este posibila.

Tin sa mentionez ca plata in euro este posibila pentru posesorii de conturi in RON care dispun de un cont Paypal. Maine o sa revin cu informatii detaliate despre deschiderea unui cont personal PayPal.

Salutari creative!

Alina

duminică, 10 februarie 2013

" Buchet" pentru mireasa moderna in cautare de ceva deosebit si original...

Daca te casatoresti anul acesta si nu tii neaparat sa ai un buchet traditional, poate te intereseaza asa ceva? Ca de obicei, pozele le-am facut noaptea si asta se vede, dar... sa nu spui ca nu-ti place, fiindca acesta e preferatul meu... :-)
Partea frumoasa este ca poti sa il faci singura. In una din postarile din viitor o sa-ti spun cum l-am facut.

 

sâmbătă, 9 februarie 2013

Buchetele noastre de mireasa pe microfon Oasis

Mari a fost in plin proces creativ saptamana aceasta si a realizat pentru voi cateva aranjamente mici si simpatice si cateva mai mari. Eu in teorie stiu perfect cum se fac buchetele de nunta si aranjamentele, dar practica ma da peste cap... ;-))) Contributia mea in toata saptamana asta a fost deci stresul cauzat lui Mari...
Concluzia pe care am tras-o noi in timpul orelor nesfarsite de lucru? Ambitia si entuziasmul nostru sunt nemarginite, dar indemanarea vine cu timpul... Daca ai rabdare si vrei sa inveti sa "floraresti" impreuna cu noi, o sa vina si indemanarea...
Dupa cum ti-am mai spus, magazinul nostru si acest blog le-am initiat pentru a-i putea ajuta pe cei pasionati de flori sa-si creeze singuri diverse aranjamente florale, eventual buchetul de nunta... Avand in vedere ca suntem incepatori si ca Mari doar acum cativa ani a mai facut un buchet de nunta pe microfon Oasis, suntem foarte multumite de rezultat.
Prea multa vorba si prea putine poze? Bine, hai ca nu te mai tin in suspans... Buchetul in cascada...

 

sâmbătă, 2 februarie 2013

Nici o miresica...

Am sperat ca in ciuda sezonului rece sa putem gasi macar o mireasa pentru buchetele noastre... Poate ai nevoie de timp mai mult de gandire, poate vrei sa ne cunosti mai bine, sa ne vezi stilul. Poate vrei sa vezi intai pozele buchetelor facute de noi. Daca merge totul conform planului, de pe data de 9 februarie vei putea admira aici buchetele de mireasa si aranjamentele facute de noi.

Si daca iti plac si esti interesata, scrie-ne, poate mai incercam in toamna sa gasim niste mirese in cautare de buchete...

Salutari creative!

Alina